flag/deflag/enflag/huicon/listasicon/racsos

Friss lendülettel, szakmai rendezvénnyel nyitja a szezont a Magyar Kempingszövetség

„Aktív tagságról, zöld működésről és minőségi ugrásról álmodunk!”

Ismerve az olyan pozitív turisztikai trendeket, mint a természetközeli élmények keresése, a környezettudatos utazás és az autóval is elérhető desztinációk választása, a Magyar Kempingszövetség erős 2023-as szezonra számít, amire szeretnék a kempingeket friss tudással is felkészíteni.

kemping

A Kempingszövetség több, mint 30 éve fogja össze a kempingszakmát az ország egész területéről. Az elmúlt – járványokkal és háborús helyzettel sújtott – évek alatt, tevékenységét nem korlátozta kizárólag csak a tagjaira. Kiterjesztve működését, a kempingek teljes körét igyekezett ellátni aktuális információkkal, szakmai tanácsokkal. A turizmusirányítással kialakított partneri viszonyának köszönhetően, aktívan képviselte a szakma érdekeit a NTAK és VIZA rendszerek, valamint a szálláshelyminősítés kritériumainak kialakítása kapcsán is.

Idén, visszatérve remélhetőleg a „normál” működéshez, új lendületet vett a Kempingszövetség.

„Aktív tagságról, zöld működésről és minőségi ugrásról álmodunk!” – közölte Kisgyörgy Borbála a Kempingszövetség elnöke. „Nagy tervekkel indulunk neki 2023-nak, amelyek pozitív hatását – minden bizonnyal – a kempingek is érezni fogják. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az online jelenlétre. Megújult honlapunkra a www.camping.hu – ra, folyamatos, célcsoportokra szegmentált Google ADS kampányokkal generálunk forgalmat. Emellett a személyes kapcsolatok ápolására is fókuszálunk, új, nemzetközi partner együttműködések kidolgozásával, valamint a hazai tagság összekovácsolásával. Mindebben nagy segítséget jelent számunkra a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pályázati támogatása is.”

 

Az MTÜ hárommillió forint projekt támogatásban részesítette a Szövetséget „A Magyar Kempingszövetség rendezvényei a szemléletváltás jegyében” címmel. A 100%-os támogatási intenzitású forrást, a Szövetség a hazai kempingek szakmai munkájának segítésére fordítja.

A benyújtott pályázat tartalma és a támogatói okirat letölthető verzióját itt találja: tamogatoiokirat_20220622

 

Ennek keretében, a március végére tervezett szakmai rendezvény olyan aktuális témákat jár majd körbe, mint a kempingek minősítési szabályai, a környezetbarát energia- és hulladékgazdálkodás valamint a hatékony online kommunikáció.
A témák aktualitása miatt, a részvétel személyesen és online is lehetséges lesz, ingyenesen, nem csak a Szövetség tagjai, hanem a hazai kempingszakma egésze számára.

 

A rendezvény időpontja 2023. március 23. (csütörtök) 10.00 – 14.00
Részletes program  >>>

 

Érdekli a tagság vagy kérdése lenne? Lépjen kapcsolatba a Szövetséggel >>>

Megosztás